Edvin
Edvin er en liten gutt fra skodje som tror han er nokke. Han er rundt 1.80 m, han er en kar med veldig masse sjøltillit og han sir og gjør akuratt det han føler for. og det kan både være positivt og negativt. Han har en tendens til og aldri ha feil og når han faktisk har fått bevist at han har feil gir han fortsatt ikke opp, for Edvin har alltid rett å det må han bare tilpasse seg. Han er sann heilt over gjennomsnittet bortskjemt og liver veldig godt å bruke penger. han har en veldig godt jobb med ei god lønn men ofte er ikke det nok for han må alltid ha penger å kaste bort på poker eller klær. Etter Edvin ble 18 6 oktober han Edvin begynne å spilt veldig mye på en poker side som heter Pokerstars der har han sutte inn masse penger men aldri tatt noen ut. det som er litt trist er at han faktisk har gjort det veldig bra i noen av turneringene men isteden får å ta ut pengene så kaster han de bare bort. Edvin er en kar som har begynt å fått veldig draget på damene de to siste årene. grunne til dette er han va litt sein å utvikle kroppen og seg sjøl men når han først gjor det så kom damene strømmene inn.
jeg har kjent Edvin i 18 år no og det som er positivt med mitt å hanna forhold er at uansett kan som skjer kommer vi alltid tilbake til kvarandre.