Boksesekken går fram og tilbake mens guten ser på den og han pusta tungt, han såg ned på henda sine , dem var heilt opphovna og dem bløde. Guten gjekk bort til eit borde å tok opp ein glasflaske å drakk frå den, han drakk opp den på nokre få minuttar. Han stira på flaske og prøve å knuste den med berre henda sine , men han klarte ikkje det. Til slutt så kasta han den i vegen å brølte ut i rommet. Han gjekk tilbake til boksesekken og starte å slå den med ein kraft som berre gudar har. Han stopp ikkje opp heller, når han såg på boksesekken blei det berre meir og meir blod på boksesekken. Han starta å puste tungt å brølt berre meir ut i rommet mens han slo boksesekken, han såg berre rødt sjølv om boksesekken var svart, men han ga seg ikkje, heilt til han såg på henda sine. Det var ikkje eit pent syn, henda var heilt røde og opphovna og det blod over alt. Han gjekk ut i gangen å gjekk stile bort over gangen sånn at ingen høyrte han. Han stopp midt i gangen og opna døra til venstre der var badet, han vaska av seg blodet som var på henda hans. Etter han var ferdig med det så gjekk han til gangen igjen og gjekk mot trappa som gikk ned til stua. Det var middag ropte mora hans. Han gjekk ned stille ned trappa og gjekk i til stua der heile familien satt med bordet og venta på han. Alle såg ned på handa hans men ingen sa nokke. Dem viste godt kva som har skjedd og kvifor det har skjedd. Han satt seg ned og tok mat på talrekke sitt . det var heilt stille rundt borde, det var ingen som turte å si nokke. Men så spurte guten om korleis dagen har vert med dem og det starte det samtalen vidare  rundt bordet