Han følte ofte at han sank sakte ned. Ikke i en tradisjonell mørk avgrunn av depresjon og tristhet, det var noe verre enn det. Han følte seg fanget i en slags uro, en form for misnøye han ikke kunne identifisere. Det var som om brystet hans var for lite og for trangt, han følte han alltid ville rope ut hvordan han sank sammen på slutten av en dag, krøpet sammen som en gammel mann eller et spedbarn, gjemt vekk i sengen sin langt vekke fra folk. Det var ikke en overveldende følelse, han ble ikke blindet av sinne på en daglig basis. Han gråt ikke til vennene sine og betro ikke sine dype depressive tanker. Følelsen var mer avstumpet og vanskelig å gripe tak i. Han lengtet etter en så definert følelse som sinne, depresjon eller glede. Han lengtet etter å kjenne og å føle, og var redd han aldri kom til å føle noe igjen.